Alle siderne på tomdukebox.dk
 
Det smukke isabell maleri hænger nu hvor det skal!
Ja dette Maleri auktion og plakat salg projekt fik så den bedste slutning jeg synes man overhovedet kan tænke sig!
Den totale donation til Foreningen Cancerramte Børn blev med dette projekt på i alt kr. 78.000,-
Dette beløb bestod så af 3 dele, nemlig plakatsalg på kr. 30.000,- + støtte-arrangement på Trykbar i København der gav kr. 21.000,- og så maleri-auktion, hvor også Trykbar og ejeren Carsten vandt med højeste bud på kr. 27.000,-!
Carsten besluttede ved overrækkelsen af maleriet straks at lade det forblive i Foreningen Cancerramte Børns varetægt...
Så her den 16 juli 2008 indviede børn og pædagoger på Rigshospitalets Børnekræftafdeling deres nye legestue på afdelingen.
Carsten, Jan Johnsen (formand for Foreningen Cancerramte Børn), Marlene Skjelmose der er kunstneren bag maleriet og jeg selv synes så, at der kunne da ikke findes noget bedre sted for "Isabell-maleriet" at hænge end lige præcist der!
De 2 søde Pædagoger på afdelingen fik vores forslag og blev super glade og ellevilde med den ide, så under indvigelses-festlighederne afslørede vi så maleriet for børn, forældre og det øvrige personale på Rigshospitalets børnekræft afdeling.
Begejstringen var enorm og især børnene fik noget at tænke over, da jeg spurgte om man kan "male en sang?" hvorefter jeg spillede "Isabell-sangen" for dem og de kunne finde de ord fra sangen, som Marlene Skjelmose meget kreativt har sat ind i maleriets fantastiske komposition og farver. Ordene er på kunstnerisk måde placeret så de ikke er helt tydelige og børnene + voksne fandt megen interesse i at opdage flere og flere ord – ganske morsomt!
Marlene Skjelmose udtaler:
"Det er bare SÅ godt med den løsning af maleriets placering - endnu engang kan jeg sætte mig og tænke på dette forløb som jeg er så stolt af. Perfekt, og fedt at de også er med på den inde på børneafdelingen".

Carsten (den helt store donationsgiver i dette projekt) udtaler:
"Hej Tom - Jeg har aldrig været god til det med at udtrykke tankerne...
For mig er det jo egentlig ikke billedet der er så vigtigt men børnene...
Jeg håber mest af alt at det kan inspirere andre til at gøre noget ... Uanset om det så er at samle en masse penge ind eller stille en rasle bøsse op i kantinen eller bare give en 20 kr.. Nu er jeg jo med årene blevet mere blød, specielt den sidste tid hvor Elias (Carsten og hans kone Pias søn) er kommet til verden... Og jeg har tænkt tanken om hvad nu hvis han ikke var sund og rask eller pludselig blev syg... Jeg kan slet ikke forestille mig hvor forældrene finder overskudet fra i den hektiske og travle hverdag mange mennesker har.
Så når man lige nu har det overskud jeg har , så er det jo også nu at jeg skal bruge det...
En klog filosof (fernando Savator) har skrevet følgende:
Vi er ikke frie til at vælge hvad der sker med os, men vi er frie til at vælge hvordan vi vil reagere over for det der sker.."

Og nu hænger dette maleri så altså lige der hvor det hele foregår kan man sige og vi håber således maleriet vil bringe varme følelser til de indlagte børn + forældre og familie samt personale på afdelingen og symbolisere, at vi der ikke kan kende 100% til deres situation, alligevel sender vores varmeste tanker med håbet om, at børnene bliver raske alle sammen!

Jeg vil gerne sige et hjerteligt tak til alle jer der købte plakat samt de mange der har hjulpet gavmildt til, for at hele projektet blev en stor og fin succes! Tak skal I have!

Venligste Hilsener Tom Duke