Alle siderne på tomdukebox.dk
 
Tom Duke & Grønærten støtte CD resultat 2009!
Tak tak og atter Tak til alle jer Tom Duke & Grønærtens venner!

Det er med største glæde jeg på egne og Grønærtens vegne kan fortælle jer, at den 17 august 2009 overrakte Grønærten og jeg kr. 42.000,- til Dansk Blindesamfunds Bistandspolitisk Enhed!
Tom Duke & Grønærten overrækker check til støtte for børn i Rwanda - nærbillede
Ved et "frokost-festligt" arrangement på Dansk Blindesamfunds hovedkontor troppede Grønærten, hendes far og jeg op med de mange penge vi har tjent ind på vores støtte CD "Tom Duke & Grønærten"!

Vi vil gerne sige alle jer der har købt denne CD et inderligt og hjertevarmt tak for jeres gavmildhed og vi håber de 4 sange på CD'en stadig lyttes til og glædes ved!

Project Coordinator Line R. Lund modtog med stor glæde og meget sympatiske udmeldinger checken fra jer og os.
Line sagde i sin tale blandt andet, at pengene vil sikre arbejdet flere år ud i fremtiden og Line nævnte helt ufattelige mængder af praktiske nødvendigheder som kr. 42.000,- vil kunne skaffe til de meget fattige familier og de blinde afrikanske børn! For eksempel 1100 skole uniformer eller 300 madrasser! Skolens leder hedder Donatilla og fra hende sagde Line "murakosi".... og det betyder altså Tak på Kinyarwanda, som sproget hedder i den del af Afrika.
Line sagde også, at Donatilla har sagt, at nu vil de bruge donationen til både det opsøgende arbejde med at finde nye børn men også opfølgning på de nuværende børn – og den er Grønærten og jeg helt med på!
Tænk Line fortalte også en rørende historie om et blindt barn de havde fundet – familien havde simpelthen bare lavet en snor fra barnets seng og ud til et primitivt "toilet-sted" – og så kunne barnet bare følge snoren når det var nødvendigt og ellers ikke have andre bevægelsesmuligheder! Hvor jeg håber vores donation kan redde nogle børn fra den slags!!
Til sidst fik Grønærten en meget fin taske fra Rwanda og jeg fik mig sådan en pæn en jeg kan rasle musik med også håndlavet fra Rwanda!
Blinde børn leger
Foto: Dansk Blindesamfund
John Heilbrunn, næstformand for Dansk Blindesamfund udtaler:
Musikeren Tom Freiling og hans musikalske hjælper Maria-Louise (I denne sammenhæng kaldet "Grønærten") har solgt 560 eksemplarer af deres støtte-cd 'Tom Duke & Grønærten'. Overskuddet på 42.000 kr. er overdraget til Dansk Blindesamfund, som sørger for, at pengene går til søsterorganisationen Rwanda Union of the Blinds arbejde til fordel for særligt udsatte synshandicappede børn og unge.
Organisationen arrangerer lejrskoler for børnene og støtter skolegang for børn, hvis forældre ikke har råd til at betale omkostningerne. Inden børnene begynder i skole kommer flere af dem på ophold på organisationens rehabiliteringscenter, Masaka, uden for hovedstaden Kigali. Her bliver de blandt andet undervist i at bevæge sig rundt på egen hånd, personlig hygiejne og let husarbejde. De bliver også undervist i punktskrift.
Fra Dansk Blindesamfund og ikke mindst fra Bistandspolitisk Enhed skal der lyde en stor og varm tak til Tom Duke, Grønærten og hjælpere. Det er et flot initiativ, som viser, at et personligt engagement og en god idé kan virkeliggøres med stor solidaritet. Lad det være en idé til efterfølgelse, skulle andre have ideer til et initiativ, som kan betyde blot det mindste resultat for en positiv fremgang for blinde i udviklingslande.
Tom Duke & Grønærten overrækker check til støtte for børn i Rwanda
Således er endnu et fint støtte projekt bragt til vejs ende med et flot resultat – et resultat der overhovedet ikke havde kunnet lykkes uden jer venner! Alle jer mine kære publikummer der har købt denne støtte CD via min hjemmeside og rundt omkring på mine og Grønærtens jobs! Tusind tusind tak skal I fra hjertet have!

Et enormt tak også til:

Preben!
For hans utrættelige og meget langstrakte tålmodighed med mig og min pedanteriske måde at opføre mig på i studiet.... Arh vi havde det nu super sjovt samtidigt, men Preben har siddet bag mixerpulten så mange mange timer og justeret igen og igen så vi alle blev yderst tilfredse med resultatet!
Derudover er det Preben selv der har lagt trommer på 3 af sangene og alt sammen for en svimlende lille betaling i form af en middag på Ganløse Kro!

Gitte!
For hendes keyboard på "Gør livet værd at leve" men så sandelig også fordi hun bare er den hun er! Gitte (altså Prebens kone) har simpelthen hygget omkring os under studiearbejdet, serveret aftensmad/franskbrødsmadder og givet os hendes meninger når vi havde brug for det og så har Gitte jo taget sig af Grønærten på en måde så man bliver meget varm i hjertet!
www.hakkelse.dk (*Siden findes ikke længere men adresse er beholdt af historiske grunde*)


Michael Klinke!
For mundharpe i verdensklasse på sangen "Gør livet værd at leve" og fordi han har lavet melodien til "Gør livet værd at leve".
www.michaelklinke.dk

Dicentia!
For meget meget gavmild produktion af denne støtte CD – helt afgørende for, at dette projekts økonomiske resultat blev så godt.
www.dicentia.dk

Allan!
Allan fra Ølstykke kræmmermarked fordi han skabte kontakten til Gitte og Preben og for hans lækre bas på "Joanna"!

Michael! (min gode svoger)
Fordi han utrætteligt gør alt for at lave det cover jeg gerne vil have, ligegyldigt hvor svært jeg, på grund af at jeg ikke kan se, gør det for Michael at få mine ideer gjort til virkelighed, så forstår han mig – Tak tålmodige svoger!

Dennis P!, som efterfølgende har skiftet navn til Lauritzen :)
http://soundcloud.com/internalized-sun min hjemmeside webmaster. Dennis er et overskudsmenneske, der styrer denne hjemmeside 100% sikkert ud fra mine mere eller mindre forståelige ønsker – tak tålmodige Dennis!

Peter Lundqvist!
Grønærtens far, han er på hele tiden og ordner alle mulige og ikke mulige praktiske ting og sager, når og hvorsomhelst der er brug for det!

I linket herunder kan I læse om hele projektets forløb – men støtte cd'en kan altså ikke købes mere.

Læs historien om Tom Duke & Grønærtens støtte CD her!