Alle siderne på tomdukebox.dk
 
Mine uundværlige lydmænd
De er ikke blot lydmænd, de klarer også transport, af og pålæsning på jobbet, er "førehunde" og så er de jo i den grad en del af showet! Derfor hedder det for eksempel: "Her spiller vi" eller "Vi kommer og optræder" for intet job lader sig gøre uden en af mine lydmænd og derfor er vi altså vi!
Billede af Flemming
Flemming! - ikke blot trofast lydmand, men også en uundværlig del af showet og publikum elsker ham! Flemming har været med helt fra starten i 1993, kørt bilen, stillet anlæg op, taget anlæg ned og sørget for super lydkvalitet! Og gennem tiden har Flemming været en stor inspirator med hensyn til udvikling af lydanlæg - fra en lille bitte Carlsro forstærker, til det noget mere omfattende og i den grad bedre anlæg vi kører med i dag!
Jeg har ikke tal på, hvor mange jobs Flemming og jeg har rundet sammen - men det er dæleme mange!
Det er også Flemmings job at kigge de smukkeste piger blandt publikum ud for mig, problemet har bare altid været, at han med vilje udpeger de næstsmukkeste og selv snupper de smukkeste!- Ahhh det bare gas!!??
Flemming "lyd-box" eller som nogle kvindelige publikummer også har døbt ham: Flemming "Beauty-box" (fordi han er så køn), kan jo ikke løbe fra, at han er blevet en ældre herre og han har nu overladt en del jobs til sin søn, men han er stadigvæk med på "Tom Duke-box vognen" og godt for det, for publikum slipper ham ikke frivilligt - især ikke når de henrykes over Flemmings kor på nr. 2 "Proud Mary"!
Faktisk var det Flemming der satte hele det her Tom Duke-box menageri i gang!

I 1993 kom han nemlig en del på Sengeløse Kro og jeg var lige blevet synshandicappet og havde derfor mistet mit job, så Flemming foreslog at jeg jo kunne optræde der for en flaske vin og taxapenge og det blev ordnet - og WAUW!! Det er jo fuldstændigt vanvittigt og ubeskriveligt hvad det har ført med sig af kæmpeoplevelser og bekendtskaber!!
Flemming og jeg har kun en drøm tilbage som vi ønsker os sammen, nemlig at komme med i "Hit med sangen"! og vi skal være på samme hold, for Flemming kan ikke så mange sange i hovedet, men det kan jeg jo så hvis Flemming fortæller mig hvilket ord vi skal synge en sang på, så klarer vi sgu også den!
Mange af mine trofaste publikummer ved, at uden Flemming var Tom Duke intet, og hver gang Flemming bliver hyldet af publikum, opfatter jeg det som en erkendelse af, at ingen klarer nogensinde noget som helst alene - så et stort bifald fra mig til Flemming og forhåbentligt også i al fremtid - fra jer!
Billede af Kasper
Kasper "The Repsak sound-man"!
Okay! Hvis de unge piger keder sig til mine shows, kan de jo bare nyde synet af Kasper - og det er der mange unge piger der gør!
Kasper er i 2003 - på formidabel vis - trådt til som dygtig lydmand således, at Flemming og han nu tilsammen danner mit fantastiske lyd-team.
Kasper har til tider svært ved ikke at hoppe ud blandt publikum og være med - og det elsker publikum og jeg ham for! Men han har ikke - ligesom Flemming - fundet sig en af sangene som han vil synge kor på, måske tør han ikke endnu.
Mæææææn mon ikke det kommer en dag?
Kasper er også mere ærlig end Flemming når det gælder om at udpege de smukkeste kvinder blandt publikum for mig!

Kasper er en livlig ung mand med en god fantasi og når vi er på landevejen til eller fra et job, er der ingen grænser for hvor vores fantasidrømme fører os hen - vi synes for eksempel det kunne være rigtigt sjovt, at sidde på månen og spise kirsebær og så slukke for solen og kaste kirsebærsten ned i hovederne på folk nede på jorden - og det ville folk jo ikke fatte en skid af - men Kasper og jeg er altså ved at flække af grin over den fantasitanke!
I øvrigt er det svært at beskrive Kasper - han skal opleves ha ha ha!! Og det bliver bestemt ikke Kasper der kommer med i "Hit med sangen" hvis min drøm går i opfyldelse, for Kasper ville bare sidde og filme med publikum hele tiden! hø hø
Billede af Jonas
Ja ja – han ser meget meget koncentreret ud den gode Jonas! Men han er altså også nyste skud på stammen af Tom Duke-box lydmænd!
Flemming som I kan læse om ovenfor er stoppet i god ro og orden og hans plads på denne side forbliver i respekt for alt det han og jeg har lavet sammen gennem de første 20 år af mit Tom Duke-box liv!
Men altså Jonas er mit gudbarn og nu altså også min lydmand nr 2. Jeg har altså kendt ham hele hans liv og hans interesse for musik er enorm og han laver selv musik med sit eget band:
Standing on giants
Standing on giants
– ikke den slags musik jeg spiller, men han er meget bredt favnende og han synger da også nogen gange "Kald det kærlighed" på vej hjem i bilen efter et job, selvom hans eget musikliv mest handler om punk og heavy og den slags. Men en god ung mand er han og vi har det fedt på jobsene – præcist som alle mine lydmænd og jeg har og har haft det når vi ruller rundt derude i det ganske land!