Alle siderne på tomdukebox.dk
 
Maleri auktion og støtte plakat resultat 2008!
Endnu en gang har vi haft den enorme glæde og store fornøjelse, at overrække et flot donationsbeløb til Foreningen Cancerramte Børn!
Søndag den 9 marts 2008 besøgte Carsten fra Trykbar og Anette (Anette som repræsentant for Trykbars personale det personale er verdensklasse!) - kunstneren Marlene Skjelmose, Grønærten og jeg mine små dejlige venner fra Foreningen Cancerramte Børn ved et arrangement i Planetariet København.

Takket være alle jer der har købt en plakat og tilsammen donerede kr. 30.000,- og Carsten der købte Marlenes "Isabell-maleri" på auktion for kr. 27.000,- men derudover også takket være en "støtte-aften" som Carsten og hans personale holdt på deres værtshus "Trykbar", der indbragte kr. 21.000,- kunne vi denne gang overrække kr. 78.000,- til børn med kræft!!
Det er jo Marlene Skjelmoses Isabell-maleri der ligesom satte hele dette projekt i gang.
Dette maleri kreerede Marlene som en reaktion på min Isabell-sang og efter Marlene og jeg havde snakket en del sammen besluttede hun sig for, at donere maleriet til Foreningen Cancerramte Børn og så dukkede der en masse ideer frem i mit hoved og det blev til, at vi satte maleriet på auktion via min hjemmeside samt fik lavet en plakat af maleriet og solgte for kr. 200,-
-og i forbindelse med salg af plakaterne må jeg altså fortælle jer om en af de mange dejlige oplevelser der altid følger med når jeg har gang i disse projekter:

"Mathildes færdigbehandlingsfest!"
Mathilde er en af mine fine venner inde fra Rigshospitalets børnekræft afdeling og vi har jo gennem hele den lange og ufatteligt hårde behandling af hendes kræftsygdom mødtes en del gange og blevet gode venner.
Mange af børnene holder når de er færdigbehandlet og fri for kræften en "færdigbehandlingsfest"!
Mathilde, hendes forældre og hendes lillebror spurgte om jeg ville komme og spille lidt til Mathildes færdigbehandlingsfest "du kan jo tage plakater med og sælge til vores familie og venner Spille-Tom" sagde Mathilde og hendes mor – så det gjorde jeg.
Vi havde en helt skøn og dejlig dag med solskin og verdens bedste grund til at feste!
Jeg lod en del plakater stå da jeg forlod festen og 2 dage senere overførte Mathildes mor kr. 6.000,- til donations-kontoen!
En færdigbehandlet pige der hjælper dem der nu er igang med den hårde og barske kræftbehandling .... forstår I så hvorfor jeg synes børn er total seje! Rent faktisk kunne jeg komme med endnu flere eksempler på at børnene selv skaffer penge og giver til foreningen – betragt Mathildes historie herover som et eksempel af mange, hvor børnene støtter hinanden – det er fantastisk!

Kære venner her ville jeg så gerne have vist jer et billede af det bedste bar-personale i verden, men det går altid galt for dem når jeg beder dem om et billede af Trykbars personale – men smukke smukke Anette fra trykbars personale kan I jo se på billederne fra overrækkelsen ovenfor og så må I jo besøge Trykbar og gå indenfor og opleve den fedeste betjening og det lækreste personale i verden!
Trykbars personale er ganske enkelt unikke og 110% engagerede med søde smil på læberne hver eneste gang jeg har haft gang i projekter for børn med kræft!
Carsten og Trykbar kan I læse en hel del om andetsteds her på min hjemmeside – men I skal vide, at Carsten og hans personale gennem de sidste 5 år hver eneste gang jeg har opfundet og stået for et arrangement for børn med kræft, så har Carsten og ikke mindst hans personale i den grad involveret sig udover hvad man kunne ønske sig!!
Således afgav Carsten det højeste bud på Isabell-maleriet på kr. 27.000,- og ikke nok med det så arrangerede Trykbar en støtteaften med frivillige kunstnere der optrådte og personale der arbejdede gratis hvor aftenens omsætning på kr. 21.000,- også blev doneret til børnene!
Sammen med et plakatsalg på kr. 30.000,- blev det altså til et helt fantastisk beløb på kr. 78.000,-som børnene i foreningen Cancerramte Børn nu kan få virkelig gavn af!
Og kære venner jeg ved pengene gavner for eksempel tager foreningen ca. 50 børn og forældre med på 5 dages skiferie i Norge her i starten af april – sådan et kæmpe arrangement koster omkring 300.000,- at afholde! Og der må vi vel nok sige, at vores beløb er en god skærv at bidrage med.
Jeg har sagt og skrevet det før; "ingen klarer noget som helst alene og på egen hånd" og jeg mener det!!
Derfor vil jeg på det hjerteligste og på egne og børnenes vegne sige tak til:
Marlene Skjelmose http://dk.linkedin.com/pub/marlene-skjelmose/56/207/1a1
Fordi hun med sit smukke maleri satte gang i hele dette projekt!
"Trykbar" Carsten og personale https://www.facebook.com/trykbar
Fordi de dejlige mennesker der arbejder i denne bar – og også barens gæster – igen og igen og igen og igen....... og igen stiller op og hjælper helt uvurderligt hver eneste gang det handler om at skaffe penge og dermed livsglæde og livskvalitet til børn med kræft.
Sammenlagt gennem de sidste 4-5 år har "Trykbar" stået for et beløb på ikke mindre end kr. 100.000,- og hør her "Trykbar" – I har nu sørget for livskvalitet og livsglæde til kræftramte børn gennem så fantastisk et beløb – smuk tanke – smukt personale – smukt værtshus – smukke mennesker omkring den bar!

Alle jer der købte en Isabell-plakat skal også have et enormt dybfølt tak! Hvor er jeg et heldigt og lykkeligt menneske, at have den slags publikummer som jer – I sørger for at min lille "Tom Duke-box" butik kan køre og ikke nok med det sørger I mine kære publikummer også for at mine projekter for børn med kræft altid giver resultater der batter noget og kan mærkes hos Foreningen Cancerramte Børn – mine publikummer er de bedste og mest fantastiske, tak for jer!

Tak til de 2 stand up komikere Jacob Tingleff og Steen Molsen samt musikeren Thomas Lind for gratis optræden ved Trykbars støttearrangement!

Også et stort tak til:
Kailow Graphic www.kailow.dk
Og
Morten Olsen www.sunsetgraphic.dk
For gratis opsætning og tryk af "Isabell plakat"!
Som sådan er Isabell maleri og plakat projektet hermed afsluttet med et yderst tilfredsstillende resultat – men har I lyst til at læse om projektets forløb fra start og frem til overrækkelsen, kan I åbne linket herunder: Køb plakat og støt børn med kræft!