Alle siderne på tomdukebox.dk
 
Tom Duke-box's helt egen klumme:
Tirsdag 27 december 2011:
” Så kast du blot den første sten
Hvis du virkelig tror, at din sti er ren
Hvor tung den er, det ved kun Gud
Det er nemlig ham, der regner vægten ud..”
(Citat af Jesper Jørgensens sang ”kast du blot den første sten” fra fangekoret i Vridsløselille Statsfængsel)
http://www.fangekoret.dk/fangekoret/fangenumre_tekster.html

- ja disse mænd fra Vridsløselille statsfængsels fangekor er måske nok forbrydere eller det der er værre og mine holdninger og følelser overfor dem er, som de nok er hos de fleste, meget ambivalente – men en ting beviser Louise Adrian og fangerne, og det er, at vi ikke kun og udelukkende kan betragte dem som forbrydere og dårlige mennesker – og jeg kan ikke lide dem når de er forbrydere og det tror jeg heller ikke de selv kan – men udover den side af dem er der ganske givet og helt sikkert sider af deres personlighed jeg ville kunne lide og det hersens fangekorsprojekt synes jeg i hvert fald er sympatisk og menneskeligt beundringsværdigt.
Skulle det så ske, at en af disse herrer en dag står overfor mig og det er hans kriminelle side der overskygger hans hele personlighed og jeg selv eller nogen af mine kære kom til at lide smerte ved dette møde – ja så håber jeg jeg har evnen til kun at rette mit had mod den del af hans personlighed der gjorde mig eller en af mine kære fortræd.
Søndag 20 november 2011:
Den nuværende regering og altså tidligere opposition kæmper nu for de ting de var imod som opposition. Mens den nuværende opposition og altså tidligere regering kæmper imod de samme ting de kæmpede for da de var regering…… det sgu da mærkeligt og det er sgu ikke demokrati – i et demokrati kæmper man for de sager man står for og man står ikke for det ene når man er opposition og det helt modsatte når man er regering.

"'Den ny fedt-afgift!!!! Ha! Ja mit honorar burde vel så også stige… men det gør det ikke – og hvad så med den gode Master Fatman, ham ville vi jo slet ikke have råd til – bare en joke Master Fatman håber du kan ta' det"

"Men kæreFru statsminister, det vi alle sammen nu skal betale mere vil vi altså gerne se og vide om det virker og hvis du ikke viser os om et stykke tid at det virker som ønsket – hvordan skal vi så beholde vores motivation og vilje til at være med til at betale vores fælles gæld ud af verden?"

"Brugen af prognomet "man" i stedet for "jeg" når man taler om sig selv, er en verbal forsvarsmekanisme – en måde at gøre sin fiasko mere almen gyldig- mindre personlig og således skubbe noget af smerten fra sig."
(fra bogen "Manden der ikke var morder" af: Michael Hjorth)
Mandag 9 maj 2011:
"Øv hvor er jeg træt af begrebet "ytringsfrihed" – det begreb er jo så maltrakteret og misbrugt af især politikere men også af befolkningen!
Ytringsfrihed har jo ingen betydning mere eller rettere sagt ytringsfrihed betyder snart alt og derfor ikke noget!
Jeg kan ikke lade være med at spørge mig selv, betyder ytringsfrihed, at vi må sige alt til hinanden også for eksempel ting der krænker mennesker vi ikke engang kender?? Ja den slags ville jeg – hvis jeg havde børn – i hvert fald ikke lære dem!
Lad os opfinde et nyt begreb – hæ det har jeg jo allerede gjort – nemlig "elskningsfrihed"!
"Elskningsfrihed" skulle så betyde, at vi godt må elske hinanden og være overfor hinanden som man er når man holder af hinanden – altså være ærlig og ikke gøre eller sige noget kun for at krænke sine medmennesker og fremhæve sig selv ved at nedgøre andre.
Ha! På den måde må man sige alt til hinanden både kritik og ros, blot det er forudsat, at man gør det af medmenneskeligehed.....Basta!"
November 2008:
"Jeg har opfundet et nyt begreb.. nemlig "generaliseringstyranni" – det er når vi alle sammen, inclusive mig selv, generaliserer ud fra en statistisk uvirkelig virkelighed for eksempel:
"Vi skal være bange for alle indvandrere for de er alle farlige terrorister – det er der statistisk set, kun meget meget få af dem der er og sandsynligheden for at dø under et terrorangreb er mindre end sandsynligheden for at blive spist af en haj...."
Eller:
"Alle unge teenagere er forkælede, uopdragne, egoistiske og gør kun noget for deres egen skyld – det er der intet logisk i at udtale når man ikke kender dem alle"
Eller:
"Alle skal være bange for alle.... ender det vel med at vi går rundt og tror uden at bygge det på nogen som helst virkelig virkelighed"
Ja – alle generaliserer alt for meget og ... ups! Der gjorde jeg det vist selv...... GENERALISERINGSTYRANNI!
November 2008:
I en TV udsendelse om de plattenslagere og fuskere der snyder og bedrager folk, sagde en mand der var blevet snydt: "jeg har for det meste tillid til andre mennesker"! Og det var også ufatteligt synd for manden og hans familie – ingen tvivl om det – men den værste skade disse umoralske plattenslagere og fidusmagere gør, er dog hvis vi som mennesker skal til at ændre mandens sætning til "jeg har for det meste mistillid til andre mennesker"
Januar 2008:
"Når alt er sagt, har det onde ikke mere magt"
(Fantastiske Synnøve Søe fra hendes bog: "Drengen på stigen")
Januar 2008:
Håndbold: Herrelandsholdets spillere kom hjem med guldet fra EM – super tillykke!:
"men deres popularitet skyldes i lige så høj grad evnen til at tryllebinde nationen
med deres væremåde og ligefremme udtalelser. " (skrev Jyllandsposten)
- Tjaeh så kan man jo undre sig over grunden til politikernes manglende popularitet!?!?....
Januar 2008:
"Hey – jeg har en ide, sæt enten Anja Andersen, Michael Laudrup eller Ulrik Wilbek som træner for en hvilken som helst sportsgrens landshold med Don Ø som sportsdirektør - og de bliver guldvindere, uanset om det handler om boccia, skak, curling ja hvad som helst Ishockey for den sags skyld"
Januar 2008:
"Selvudviklingskurser min bare r.. – selvudvikling er at opleve det man oplever"
(Tom "Duke" Freiling)
Januar 2008:
"Nu må det sgu stoppe! – Brandvæsen og ambulancefolk bliver udsat for og truet med vold så de ikke kan udføre deres opgaver... hør nu her for fanden er det 50 måske 100 kujoner der kan finde på sådan noget så må de væk! De ødelægger tryghedsfølelsen og skaber masseangst hos 5,5 mio. mennesker i vores samfund-!
Brandvæsenet bliver nød til at lave personalepolitik i tilfælde af vold og trusler når de arbejder – hør her skal 50-100 kujoner betyde, at så vigtig en offentlig institution skal tilpasse sig og bruge deres dyrbare tid på baggrund af så ufattelig lille del af den samlede befolkning i vores land??? Brandvæsenet skal slukke brande og redde mennesker, ambulancefold skal hjælpe fold der er kommet til skade og det er også det eneste de ønsker!
Jeg kan ikke engang finde ud af at regne ud hvor meget 100 kujoner er i procent af 5,5 mio. mennesker måske drejer det sig om 300 kujoner, det er ligegyldigt – der findes sgu ikke engang et tal der er så lille at det kan beskrive hvor helt ufattelig lille en del der får lov at styre rundt med os alle sammen og vi lader dem sgu gøre det!
Ja jeg er gal, jeg gider ikke leve i et land der lever i frygt og angst for så få feje kujoner og bruger så mange ressourcer på feje kujoner der er totalt blæst og overhovedet ikke har nogen samvittighed i forhold til fællesskab og medmenneskelighed.
Tænk hvor mange penge der nu bliver brugt på meget meget få fjolsers samvittighedsløse og dyrehjerne-agtige adfærd – penge der kunne være brugt til mere i løn til netop ambulancefolk, brandvæsenet eller sygehuspersonale, politiet, social og sundhedshjælpere/assistenter, skolelærer, pædagoger – ja ressourcer til gavn for de resten 4.499.900 mennesker i vores land - for forstå mig ret jeg mener ikke de mennesker der er kommet galt afsted og derfor skal hjælpes når de begår fejltrin, vi skal alle vise stor tålmodighed overfor hinanden, men jeg spørger bare; "kan vi overhovedet være åbne og gode ved hinanden hvis 100 mennesker får os allesammen til at være bange for hinanden?" ja jeg spørger bare.
-hvem har lyst til at ende i et samfund:
"Hvor det frie menneske er sat i fængsel af de kriminelle"
-jeg understreger igen, jeg tænker kun på en helt uden for rækkevidde meget meget lille gruppe af de kriminelle der opfører sig som dyr...... Nåja og også de pædofile"
Januar 2008
Tillad mig at anmelde Laura Mo og hendes Debut CD "Alkymist":
"Første gang jeg hørte Laura Mos stemme tænkte jeg sikke en poptøse-stemme... men allerede 1 minut inde i min førstegangsoplevelse af hende tænkte jeg – Hov! Hvad er nu det for en lækker akustisk guitar der kører? og hov! Hvad er det hun gør med sin stemme? Og hov! Hvad var det lige det der hun udtrykte i sin tekst(tekster!)?
Og lige pludselig var hendes steme på forunderlig vis forvandlet i mig - til en sikker, dybfølt og stærkt overbevisende kraftfyldt vidunderlig oplevelse!
Og så har Laura Mo bag sig og sammen med sig en helt uovertruffen instrumentering – både med få musikere som man oplevede på TV og med fuld musikerbesætning som på hendes nye CD!
Og ja hendes tekster er vel det man kalder "kvindetekster" – men alligevel sidder jeg her en 43 årig mand og kan kun opfordre alle især mænd til at købe denne CD, lytte intenst, læne sig tilbage og lade sig forelske i Laura MO! Hun er dejlig, dygtig og mystisk"
Oktober 2007:
Forstå det jeg skriver nedenfor og du kan så selv vælge hvordan du vil stemme ved næste folketingsvalg:
(hvad du så stemmer på er jo dit eget valg)
"Velfærd" betyder det der tilbydes alle mennesker i Danmark og som vi allesammen kan bruge uanset om man er rig eller fattig – barn eller voksen – stærk eller svag, rask eller syg.
"Skat" betyder den fælleskasse de fleste af os lægger penge i og som betaler for velfærden.
"Fællesskab" betyder, at jeg har brug for dig og du har brug for mig.

-og hokus pokus! Nu skulle det vel ikke være så svært at sætte sit kryds ved folketingsvalget!
Maj 2007:
"Jeg vil have Bjarne i den gule trøje.....
Og pressen skal i spændetrøje..."

"Okay – Bjarne Riis har gjort hvad han har gjort, det kan vi have vores mening om hver især. Men den fælles hetz mod manden er hyklerisk og ynkelig!!
Jeg vil gerne møde den journalist der kan sige, at hun/han igennem de sidste 10 år ikke har løjet i en eneste artikel/reportage!?!? – eller det menneske der kan sige sig fri for, at have løjet indenfor de sidste 10 år"

"En avis må bringe en løgnetegning af Profeten Muhammed med en bombe i turbanen – det er jo løgn, for der har aldrig været en bombe der, men det synes pressens folk er helt i orden i ytringsfrihedens navn.... Jamen har Bjarne Riis ikke frihed til at ytre sig som han vil??"

"Ytringsfriheden giver os altså åbenbart ret til både at lyve og ikke at lyve og hvad er ytringsfriheden så være?
Begrebet ytrinsfrihed er nu så misbrugt/misfortolket og dermed ødelagt, at det burde fjernes fra det danske sprog!"
Februar 2007:
"Kære venner er vi på vej derhen, hvor vi gerne vil hen? Og hvor ender vi hvis vi bare læner os tilbage og lader stå til?" - Nyhederne en tilfældig dag den 28 februar DR1 2007:
-Hver anden hjemløs er blevet banket og pisset på af teenagere.
-Hver femte leder behandler ikke sit personale ordentligt.
-61 årig dansk dame har fået fertilitetsbehandling i england og født sig et barn – et barn der når hun er 10 år har forældre på 71 år, hvis ikke de er døde af alderdom.
-Lyngby Boldklubs fans råber racistiske tilråb efter modstanderens spillere.
-En mor der har passet sin kræftsyge datter i 9 år får ikke dagpenge efter datterens død, selvom moderen har betalt sin fagforeningskontingent i alle årene.
-Det kræves, at skolerne og lærerne skal tage mere og mere ansvar for elevernes dårlige sundhedstilstand, mobning, pjækkeri og sågar kokainmisbrug – jeg troede skolerne skulle lære børnene noget og forældrene opdrage dem...."
"Så lille barn du kan ikke og skal ikke stå i gæld, bare fordi de mangler en syndebuk der ikke lige er dem selv"
(fra Kasper Spez debut EP "Love junkie" – han er for sej!)
"Af alle mennesker på denne jordklode er de som vi bør og skal respektere og beundre aller aller mest de børnelæger og børnekirurger der behandler og opererer børn med livstruende sygdomme – og som har valgt et fag, hvor de tager ansvaret for hele familiers skæbner.
Forestil jer en kirurg der uddanner sig til og tager ansvaret for at operere et barn for en svulst i hjernen eller en hjerteoperation – det skal gøres, men er så risikofyldt, at man må respektere og beundre den slags læger ud over alle grænser.... spørg dig selv om du turde tage sådan et arbejde.... disse kirurger og læger er hverdagens helte!
Jeg vil hylde disse menneskers mod til evig tid!"
"Hvad fanden er det der sker? I Danmark anno 2006 kan man ikke på det offentliges regning blive behandlet hvis man har en tandsygdom eller der sker noget med ens tænder og der sker omsorgssvikt i det danske sundhedsvæsen overfor ældre og kræftsyge børn.... usmageligt samtidigt vedtager vores folketing, at lesbiske på det offentliges regning kan blive behandlet for barnløshed... man kan kun tænke, at nogen sager har "reklameværdig" for politikerne – andre har ikke... hør her venner vi er fanget i et makværk af en politisk teaterforestilling, hvor intet handler om folkets velbefindende – men kun handler om politikernes magt og medie-liderlighed"
"Betyder ytringsfriheden, at jeg må lyve??"
"Det eneste gode man kan sige om de danske medier er, at ideen med børnetegninger til vejrudsigten på TV2-Lorry er skide god og altid vil være danskernes mest sikre holdepunkt når det gælder TV mediet!"
"Jeg vil vove og påstå, at der findes et liv før døden".
"Det er nemmere at læse sig til en mening, - end at have en."
"Der findes kun en løsning på den deprimerende politiske situation i Danmark anno marts 2006, og det er Bertel Haarder i spidsen for en Socialdemokratisk Konservativ regering.....Hm Hm"
"Thomas Helmig og dejlige dejlige dejlige Søs Fenger synger en julesang med den fedeste linie; ...og fanden selv står i TV og sælger, de sidste nye løgne..."
"Det er sgu for super godt! Et kor af fanger fra Vridsløse statsfængsel bruger deres tid i fængslet til at indspile en CD sammen med nogle kendte kunstnere og en dame fra fængslets kirke der hedder Louise Adrian. pengene fra salget går så til Børns Vilkår "børnetelefonen" – OK tilgivelse er og kan være en svær ting, men de her fanger gør da noget for at fortjene tilgivelse og uanset hvad er jeg overbevist om, at selvom det er nogle slemme børster der sidder inde – har de også andre sider end kun det at være nogle ubarmhjertige og rå voldsmænd!"

-og nu vi er ved det med tilgivelse;
"Tilgivelse fjerner ikke sandheden – erkendelse gør at vi kan holde sandheden ud...for det meste!"
"Jeg tror sgu substansen af alt er fuldstændig konstant og uforanderlig..... altså så øges substansen af mennesker på bekostning af noget andet der mindskes – ligesom vand jo ikke forsvinder når det koges – det bliver bare til damp og luft
Nogle substanser/arter, som for eksempel menneskene forstår så bare bedre end andre, at udnytte og og udtære naturens ressourcer og dermed forøge sin substans på bekostning af de substanser vi udtømmer". Vi skal vel nok så bare lige passe på, at vi ikke bliver så dygtige til at udtømme naturens ressourcer at der kun til sidst er menneskesubstans tilbage – for så skal vi jo til at spise hinanden...."
"Så har man lige en virksomhed som de fleste herhjemme i danmark, hvor ledelsen og direktørerne beder de ansatte om fællesskab, sammenhold og samarbejde i den fælles kamp for at bære virksomhedens indtjening op til tilfredsstillende niveau – samtidigt stemmer de selvsamme ledere og direktører på den politiske front liberalt, hvor lige netop begreber som fællesskab, sammenhold og samarbejde nærmest er usynlige – meget mærkeligt?!"
"Der tales og snakkes meget for tiden (2004), om det er OK, at en del af musikbranchen og mange unge mennesker bruger ordene "Luder" og "Spasser" i nedladende betydning.
Jeg synes det er utroligt dumt og uintelligent , at kalde mennesker man vil genere for "luder" eller "spasser" – skal det forstås således, at de der bruger ordene nedværdigende om andre mennesker mener, at ludere og spassere er mindre værd end alle os andre??
Pinligt, skamfuldt og respektløst!! – hvis jeg var spasser eller luder ville jeg gerne bede om en forklaring!"
"Hvem holder Gud med, når 2 religiøse hære slås?"
"Det er sært ikk' - Når man føler sig mindre være end andre – får man trang til at gøre andre mindre værd end man selv føler sig..... det burde være omvendt så man på områder hvor man er mindre værd forsøgte at lære af dem der er mere værd og på områder hvor man er mere værd forsøgte at lære fra sig til dem der er mindre værd, på nogen områder er du bedre end mig og på andre områder er jeg bedre end dig og som mennesker er vi lige meget værd – jævnfør "klummen" om ludere og spassere andetsteds her i klummerne"
"I et TV program om religion sagde en mand: "hvis man ikke er et godt menneske er det ligegyldigt hvilken religion man har" - "det synes jeg sgu er meget godt sagt"!
"De der stjerner og popstars fra popkonkurrencerne i TV, siger de har svært ved at blive genkendt på gaden fordi de jo ikke er det som folk tror de er - jamen så vær dog dem i er på scenen!!!"
Politik:
"Jeg har intet andet at sige end, at jeg er godt og grundigt træt af den nuværende regering (år 2004)- jeg tror sgu ikke på dem! Og den regering vil jeg vædde på ikke klarer det næste valg!"
"Den rige mangler ... den fattige har ... hvis man ... spiser dør man!"
Hvilket ord står der de 3 steder med punktummerne??? Ha Ha Ha
"Jeg troede ellers Michael Falch var stoppet - det er han ikke alligevel, for han kommer solo på Langelandsfestivalen i år - det glæder jeg mig da til"
"Jeg var forleden ude at undervise en skoleklasse i musik, før jeg går i gang med undervisningen er der altid en masse spørgsmål til at jeg er blind, som eleverne gerne vil have svar på - en pige spurgte "Hvordan bliver du så forelsket??", og blandt de mange spørgsmål til mit synshandicap som jeg fik den dag, var det nok det mest interessante og jeg svarede, at jeg jo først og fremmest blev forelsket i en piges personlighed og den hun er, og derefter måtte jeg så føle mig frem til hvordan hun ser ud,,,, Men hvorfor troede den lille pige, at det er svært at blive forelsket når man er blind???
 "Og så rundede jeg jo altså 40 år den 1 April 2004, så nu tæller jeg tilbage: til næste år bliver jeg 40 år igen og så 39 og så 38 og så 37 og i år 2027 vil jeg så være 18 år - det glæder jeg mig sgu til!"
"Min religion er Naturen - den har jo givet os og vil altid give os det hele! Der findes ikke noget, der ikke kommer fra og af Naturen - tænk lige over det! Hvad med for eksempel lyd og kærlighed kunne man måske spørge - meeeen mennesker kommer/stammer fra Naturen og hvis der ikke var mennesker var der ikke kærlighed, og hvis ikke Naturen kan lave lydbølger/svingninger var der ingen lyd - hm hm"
"Altså ærligt talt, nu er der sgu nogen der synes Kurt Thorsen skal benådes - skal man ikke være i fængsel hvis man har gjort noget kriminelt ?? ja jeg spørger bare"
"Det er nu alligevel en sjov verden - et sjovt land vi lever i. En mor med to børn kommer på forsiden af BT fordi hendes økonomi er så dårlig, at hun har svært ved at holde en ordentlig jul for hendes børn. Derfor er der over 200 mennesker der henvender sig til hende med gaver og penge, så hun og hendes børn kan få en god jul - det er jo fint og flot... man tænker bare om der ikke er rigtig mange flere enlige mødre/enlige fædre, der er i samme situation, som bare ikke kommer på forsiden af BT!?"
"Focus TV har været mig en yderst venlig kanal og et dejligt bekendskab. Ikke nok med en god "Tom Duke udsendelse" i starten af år 2003. Så har Mathilda også været sød at lave 2 udsendelser om børn med kræft. Den ene af disse udsendelser er blevet sendt på Focus TV og var rigtig god, den handlede om foreningen cancerramte børn og alt det den forening gør for disse børn og deres familier - det er en fantastisk forening og TV-udsendelserne skulle gerne brede kendskabet ud til en masse, der så får lyst til at støtte foreningen (www.cancerbarn.dk). Den næste udsendelse kommer til at handle om min hjertesag, nemlig pædagogmanglen på Rigshospitalets børnekræftafdeling, og jeg tror den vil blive færdig og sendt i løbet af januar eller februar.
-Tusind tak Focus TV og søde Mathilda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
"Ham der Niels Hausgaard, ham er jeg sgu helt vild med! Det er dog fantastisk som han kan holde sit publikum fast og totalt trylebundet under hele hans optræden! Han står der for det meste totalt alene på scenen og jeg tror højst han spiller 4-5 sange - resten af tiden fortæller han historier!! Og de historier han fortæller er så gode, fantastiske, humoristiske, levende, alvorlige, lunefulde, charmerende, kærlige og man er - jeg er i hvert fald - fuldstændigt fortabt over hans måde at fortælle på, ingen andre kan gøre det som han kan og så smider han i øvrigt lige lidt kæk og lunefuld samfundskritik ind her og der; "det er mærkeligt at vi er et af verdens 5 rigeste lande.og så har vi ikke en gang råd til rengøring på vores skoler og hospitaler" - lige en entertainer efter min smag!"
"Jeg har lige læst Michael Falchs bog "Helligdage", den er sgu god og I skulle tage og læse den! Han skriver blandt andet denne korte sætning:
"Egoisme avler kun ensomhed"
Fra bogen "Helligdage" af Michael Falch.
"Måske har nogen af jer hørt, at der sker ændringer på Langelandsfestivalen 2004, og det tror jeg også der kommer. Men jeg bliver altså ved med at være den samme Tom Duke, som jeg altid har været!"
"Er der nogen af jer der kender en akkustisk guitarist en/to korpiger der er vilde med Bruce Springsteen? En af korpigerne må meget gerne kunne spille mundharpe"
(o'kay den næste er lidt indviklet/kringlet):
"Danskerne handler i år i December måned 2003 ind for 8 miliarder kroner mere end de andre måneder - det er rekord i forhold til andre år og medierne kalder det en forbrugsfest! Sat op imod de 200 henvendelser den enlige mor der ikke hade råd til en god jul fik, så synes jeg ikke 200 henvendelser er særligt meget! Og jeg må endnu en gang citere Michael Falch; "egoisme avler kun ensomhed". "Mindre egoisme og glædelig jul til alle" Hilsen
Tom Duke
"Fed fed sommer 2003, mange glade minder og mange varme dage ved stranden"
"Der er ikke nogen der forstår hinanden så godt som to der elsker hinanden - og de gør det sgu knapt nok"
"Ingen i denne verden klarer noget som helst alene! Og hvis nogen påstår anderledes - lyver de - for hvis ikke personens Mor og Far havde fundet sammen ville personen overhovedet ikke eksistere - hvis ikke Lance Armstrong havde sine hjælperyttere og trænere ville han ikke have vundet Tour de France - hvis ikke lægen har gode sygeplejersker kan han ikke helbrede osv. Osv.osv - hvis ikke Tom Duke havde sit publikum(og Flemming og Kasper) var han ikke Tom Duke - og sådan er vi så dejligt afhængige af hinanden"
"Har lige set et program om Michael Jackson... jeg er totalt forvirret - hvad fanden skal man mene??? Jeg tror dog en ting er helt sikert, den mand er den mest ensomme mand i verden!"
"På en del kræmmermarkeder, hvor jeg har optrådt er jeg blevet rigtigt gode venner med landevejsridderne, "Guleroden", "Tælleren", "Basse" - ja sådan hedder de faktisk, de lugter ikke så godt og er ikke særligt velklædte - men der er sgu intet ondt skabt i dem!"
"Focus-TV og jeg laver et program om foreningen cancerramte børn - den skulle I tage og se!"
"Mellem 200 og 300 mennesker troppede op, da jeg spillede foran indgangen til Vig-festivalen 2003 i øspispjaskende regnvejr..TAK FOR DET!"
"Er der nogen der har en brugt men funktionsdygtig violin til salg?"
"Forfærdeligt med de overgreb på børn der har fundet sted denne sommer (2003) - stakkels stakkels familier, men også stakkels stakkels samfund! - den angst og utryghed der spreder sig i samfundet på grund af nogle sindsforvirrede pædofile psykopater, ja den angst og utryghed er så hæmmende for børnenes almindeligt sunde og nysgerrige udvikling - vi voksne pakker vores børn ind i vat, for vi vil jo ikke have at der sker dem noget frygteligt, og når vi så pakker dem ind i vat af kærlighed, hæmer vi deres mod og nysgerrighed til at møde nye spændende mennesker og til at turde opdage noget nyt på egen hånd - et LORTE-DILEMMA! Vore børn skal være "frie børn", men hvordan fanden kan de være frie børn, når der render sådanne idioter rundt og gør børn fortræd?"
(og så det politiske opkast):
"I 3 uger mens vi andre nød sommeren og ferie 2003, havde de indlagte børn på Rigshospitalets børnekræftafdeling ingen pædagoger til at beskæftige dem - Regeringens sparekrav gør nemlig, at når pædagogen holder ferie - ja så er der ikke råd til en ferieafløser, så de indlagte børn må nøjes med..INGENTING!! - FLOT GÅET REGERING OG ANSVARLIGE!"
"På Langelandsfestivalen 2003 hørte jeg nogle unge drenge synge; "Der dem der siger, at Langeland har de tarveligste piger.." og andre fandt på at synge "at Langeland har de grimmeste piger" - det er dog de dummeste "scorereplikker jeg har hørt..mon ikke de havde prøvet at "score" men var blevet afvist af "de smuuuuuuuukeste piger". hø hø" - heldigvis gik langt de fleste rungdt og sang, "at Langeland har de smuuuukeste piger"!
"Han var eddermame klog - ham der (Socrates), der mange hundrede år før kristi fødsel sagde: "det eneste jeg med sikkerhed ved, er..at jeg ikke ved det!" - altså hvis han den gang vidste,...at vi stadigvæk ikke ved det!"
"Hvis Camilla Andersen har fundet sig en ny håndbold-pige-kæreste - ..så nupper jeg sgu Mia Hundvik!"
"Kære Jodle Birge og din kone - jeg håber du kommer lykkeligt igen efter din sygdom"
"Jeg nægter at tro, at verden er af lave,
Jeg vil tro at livet er en gave.
Jeg vil holde fast på det jeg har,
Jeg vil gi' det al den tid det tar.
Jeg vil følge min pige gennem mørke gange,
Trøste børn der er alt for bange!
Stole blindt på sol i juni,
Gøre ingen drøm umulig.
Men dybest set og inderst inde,
Håber jeg en dag at finde,
Livet i et øjeblik,
Smukt som i min piges blik!"

(Malurt/Michael Falch)
"Jeg ved sgu ikke hvor ondt jeg har af Tommy Seebach? Han har været på toppen en gang - og der kan man jo ikke blive for evigt, så blev der mere og mere stile omkring ham - sådan går det jo, så fik han sig nogle hygge-jobs på dyrehavsbakken og for nogen tid siden døde han så, på vej til et job på Bakken. Når mine dage er talte, tror jeg ikke jeg vil ønske mig det meget anderledes - lige med undtagelse af det der med spiritusforbruget! - og måske ville jeg også gerne lige have nået at optræde for dem jeg var på vej til at optræde for, så vi undgik en aflysning"
"Tak for alt Tommy!"
Apropos spiritusfortærende musikere:
Johnny Madsen blev en gang spurgt af backstage personalet, om der skulle is i den whiskey han havde bedt om inden han skulle på scenen. Han svarede;
"Nej! Jeg er alkoholiker - sgu da ikke skøjteløber!"
"Har I nogensinde tænkt over, hvad der var før universet/livet blev skabt? Eller; hvor det hele ender når man kigger ud i universet??. det rigtigste svar er vel, at det ved vi ikke! - og hvad ved vi så egentligt?" "I virkeligheden ret forløsende synes jeg - det vi med sikkerhed ved, er at vi ikke ved det!"
(og så lige lidt politisk opkast):
"Når en ..meget seriøs.. Politiker i et interview udtaler sig om en politisk fadæse, ved at bruge vendingen "det var meget barnligt gjort". - Siger det mere om hans mangel på respekt for børn, end om det han udtaler sig om!"
-skal ordet "barnligt" nu bruges som et nedladende skældsord???
Tjaeh. personligt synes jeg nu at når både børn og voksne er barnlige, så er det noget af det smukkeste i verden!
De nuværende politiske magthavere har et koldt syn på børns behov - men vil gerne bruge ordet "barnligt" som undskyldning for deres egne fadæser!!!!
"Irak/USA krigen??? Ja hvad fanden skal man egentligt mene?? - egentligt skal man vel bare ønske, at det Irakiske folk får den tilværelse som de ønsker sig allermest!?"
Et af de ordsprog jeg fik som reaktion/tilføjelse på "nyhedsmail nummer 1" lyder således:
"Når elefanter slås bliver græsset fladt.".hm hm!
(sendt til mig fra Elsebeth og Christian)
"Nu har Venstre, Konservative og Dansk folkeparti besluttet, at undervisningsministeriet ikke skal give støtte til "operation dagsværk"! - og så røg det projekt! Men hva' fanden, det var jo også bare nogle unge mennesker der gad gøre en dags arbejde til gavn og nytte for nogen andre end dem selv- I Danmark har vi en regering der siger at vi kun skal gøre ting for vores egen skyld!"
(og så ikke mere politisk opkast)
 "Musik-Festivaler og lignende er menneskers naturlige reaktion og afkobling fra hverdagens stigende egoisme - der er det nemlig SAMMENHOLD OG FÆLLES GLÆDE, der er det vigtige!"
"En hot-dog kan kun smage så godt som den gør hos en ægte pølsemand med sin egen ægte pølsevogn og serveret fra en rigtig pølsevogn i København!..Undskyld jyder og fynboer - men sådan er det altså bare".
"Hvis nogen skulle synes, at jeg snakker for meget og for tit om alvorligt syge børn på Rigshospitalet - kan jeg kun sige, at det bliver jeg ved med, for der er stadigvæk alt for lidt hospitalspædagoger til de syge børn!"
"Kim Larsen laver en succes CD + video med nye fortolkninger af gode skønne gamle viser, der sælger enormt og næsten overhalede "Eye Q" og "Jon" i julehandelen 2002..
Jeg mener bare - stor respekt for Kim! Kim bliver da ved med at give os noget nyt!"
"Det er for vildt! I "gamle dage" stemte man guitaren med hørelsen (efter gehør), så fik man stemmegaflen, så fik man en "tuner" der kan måle strengenes svingninger og nu kan man få en "robot-tuner" der sættes på guitarens drejeknapper og man slår strengen an og vupti så drejer robotten selv knappen indtil strengen stemmer!! - og sådan en har jeg da købt! - det varer ikke længe før det ikke er mig der sidder på scenen. men en maskine! Hø hø"
"Hurra for Danmarks Radio programmet "fornemmelse for snyd", - en masse af de såkaldte "alternative healere" er ikke andet end løgnere og bedragere - der giver falskt håb til ulykkelige mennesker,og de skal væk, så de ægte kan komme frem i lyset" - "Klarsyn, Den sjette sans, Åndernes magt, astrologi og clairvoyance. Min bare røv!"
"En gang Marylin Monroe var på vej i en helikopter til Korea, for at synge for de amerikanske soldater, stillede hun sig, da de nærmede sig, lige ved helikopterens åbne dør og vinkede ned til de jublende soldater. Hendes manager og andre der også var ude efter hendes penge råbte "PAS PÅ MARYLIN - DU FALDER UD OG SLÅR DIG (OS) IHJEL!!"
Og Norma Jean svarede;
"Hvis ens dage er talte, er de talt - ellers ikke"
 "Jeg var i Marokko i julen 2002 og det var dejligt varmt og lækkert for en rig turist. Men jeg synes eddermame at fattigdom har et grimt ansigt - men endnu mere grimt er det faktiskt, at opleve rigdommens stygge og mindst lige så grimme ansigt, når rigdommen tilhører egoistiske mennesker der bare af egoistiske grunde lader deres pengebjerg blive større og større - nogle rige mennesker aner ikke en gang hvad de skal bruge deres pengebjerg til, samtidigt med at fattige børn render rundt i for eksempel Agadirs (Marokko) gader og tigger og sniffer lim for at holde deres tilværelse ud!
Et forbeholdent stort HURRA! For Bill Gates, der hvis det man hører er korrekt, deler pænt ud af sit pengebjerg."
"Rigshospitalet skal spare 85 mio. i 2002, hvilket blandt andetbetyder, at pædagogerne på børnekræftafdelingen bliver skåret ned fra 2 personer til, at der nu kun er 1 pædagog til at tage sig af de 0 til 7 årige langtidsindlagte børns legebehov, adspredelsesbehov og udviklingsbehov....meget mærkelig regering!
(Der kommer 4 udsendelser fra Rigshospitalets børnekræft afdeling, det første afsnit kommer på TV2 den 3. februar 2002 - det blev optaget for 2 år siden dengang der var 2 pædagoger, nu er der som nævnt kun 1)".
"Hørte forleden i Nyhederne på TV2, speakeren Susanne Utzon i et indslag om Kronprinsen sige: "Kronprinsens kæreste Mary er kommet til Tasmanien, men det blev til et kort gensyn, for Kronprinsen skulle på sejlads og Mary skulle mødes med venner inde i byen ..men mon ikke Kronprinsen støder til senere?" - den tror jeg ikke den gode speaker havde planlagt. Hø hø!
"Tak til alle jer der var med på Seros den 18 januar! Det var en fed aften og det bliver spændende at se det på Kanal København/Focus TV, men jeg skal altså være lidt mere "Cool" når jeg spiller de "stille" sange - jeg sender besked rundt om præcist hvornår udsendelsen kommer."
"Hvor er den vidio som Kim Larsen udsendte i julen bare for fabelagtigt fantastisk - den mand kan kun gøre det rigtige og forsøger ikke at lave noget der ikke passer til der hvor han er!"
"Jeg skulle forleden for sjovt, få en lille dreng til meget hurtigt at sige: "stativ, stakit, kasket", da det jo ikke lykkedes helt for drengen, udbrød han: "Det er ikke mig der ikke kan - det er min mund der ikke vil!", og resten af den tid vi var sammen gik drengen rundt og kluklo af sin mund - ikke af sig selv!"