Alle siderne på tomdukebox.dk
 
1980 gange tak gange 100,- :
TAK!

Hvordan kan jeg sige tak til alle!?
-Det er jo ganske umuligt og hvis jeg nævner nogen er der andre der ikke bliver nævnt.

Men 198.000,- kroner venner! Det er saftsusemig flot og stærkt gået!!!

Så jeg vil sige et dybfølt og hjertevarmt TAK, til hver eneste af jer 1980 rare mennesker der nu har en "Syng dig munter" børne CD!!!
Jeg håber "Syng dig munter" CD'en bringer jeres børn og jer i godt humør og giver jer ægte glæde!
Hver enkelt af jer har nu bidraget til, at ca. 50 børn i behandling for cancer, sammen med en forælder, kommer på en 5 dages skiferie til Norge! Børnene vil få dejligt røde kinder, en masse smil på læberne og mange af børnene vil helt sikkert få overskredet nogle grænser samt overvundet nogle udfordringer på skibakkerne i Norge – er det ikke herligt!

Mine bedste venners datter Matilde, som er en rask og sød pige på 10 år har her i januar for første gang været på skiferie i Norge og både Matilde og hendes forældre har efter hjemkomsten sagt at det var det dejligste de nogensinde har oplevet..... Matilde er rask og oplever helt naturligt den slags ting – det gør børn i en 2½ års ufattelig og på alle måder krævende behandling for kræft ikke!
Og det gør nogen af dem så alligevel især på grund af jer 1980 mennesker der har købt børne CD'en og fordi den fantastiske forening "cancerramte børn" arbejder så ufatteligt flot for, at et sådan arrangement kan lade sig gøre!
Jeg er sikker på, at I kan se billeder og læse om skiferien til Norge på foreningens hjemmeside www.cancerbarn.dk fra omkring starten af maj måned, hvor skiferien har fundet sted.

Herunder kan I så se billederne fra de 3 overrækkelser, der tilsammen giver de næsten kr. 200.000,-.

For en god ordens skyld kan man i linket lige efter billederne herunder se hvordan hele projektets regnskab ser ud.
Famillieweekend med foreningen Cancerramte Børn
I weekenden den 1-3 September 2005 holdt foreningen Cancerramte Børn deres årlige familieweekend, hvor mere end 200 børn og forældre deltog. Det er en rigtig
skøn weekend, hvor der foregår de sjoveste ting og sager for ungerne.
Fredag aften skulle jeg besøge dem alle sammen for at synge og underholde.
Jeg synes anledningen var så fin til at overrække pengene fra Børne CD salget, at jeg besluttede mig for at gøre dette, selvom mit mål på kr. 150.000,-
På det tidspunkt ikke var nået endnu. Jeg havde planlagt en lille tale, men var alt for rørt til at kunne få sagt noget der gav mening – havde ellers håbet på at kunne
udtrykke mit håb om, at pengene kunne købe noget af den frihed tilbage til ungerne som de mister under deres lange behandling.
Nå men det var jo altså blevet til en meget flot check på kr. 100.000,- og det var en fantastisk dejlig følelse at give disse penge til børnene via foreningens
formand Jan Johnsen!
Overrækkelse af check i Planetariet
2 dejlige piger har betydet en hel del for salget af "Syng dig munter" CD'en!
Monique - fordi hun var så sød at indsynge "Mors Hjertesang" som CD'ens sidste nummer og gjorde det så smukt, at "Mors hjertesang" rammer alle med varme og inderlighed lige i hjertet!
Maria-Louise – fordi hun er en fantastisk lille pige der trofast og fuld af livsglæde troppede op til så mange af mine optrædener (blandt andet på Langelandsfestivalen) og gæsteoptrådte med hvilken som helst sang jeg bad hende øve sig på... kære venner! Hvis jeg lægger det antal CD'er der blev solgt efter Maria-Louises gæsteoptrædener sammen, ja så kommer jeg frem til et beløb på kr. 45.000,- !!!! Og det skal ingen hemmelighed være, at når Maria-Louise var på scenen så charmerede hun publikum så meget at de ikke var sene til at købe en Børne-CD efter showet!
Derfor har der overhovedet ingen tvivl været i mit sind om hvem der skulle overrække den sidste check – Maria-Louise selvfølgelig og det foregik så den 5 marts 2006!
Den store pap gavecheck er jo i sig selv intet værd – den er kun for et syns skyld, man har en almindelig check på beløbet med ved siden af som gives til foreningen. Maria-Louise er jo blind ligesom jeg selv så jeg mente hun bedst måtte kunne føle "beløbet" ved at pengene var i cool cash – så det bestilte jeg i banken i stedet for check – forestil jer 85 tusindekronesedler i den lille piges hånd....
PS: Jeg kunne ikke lade være med at lade en 1.000,- kroneseddel blive i hånden på Maria-Louise som tak for hendes store hjælp - og jeg tror hun fik en god fornemmelse af hvor stort det som hun har været med til er.
Overrækkelse af check i Planetariet med mange børn
Monique og Maria-louise sang "Mors Hjertesang" og "Tango kat" (og jeg fjollede) for børnene ved denne overrækkelse og det var den bedste og dejligste afslutning på dette Børne-CD projekt jeg overhovedet kunne tænke mig!
Overrækkelse af check i Planetariet med børn
Et rigtig godt projekt blev så helt afsluttet den 1. september 2006, med denne sidste donation på kr. 12.000,-
Meget sjovt og passende overrakte vi den ved foreningens årlige familieweekend, hvor vi jo et år forinden havde overrakt den første af de 3 overrækkelser dette projekt frembragte.
Børnene på billedet sender alle jer der har købt CD'en eller støttet på anden måde et kæmpe smil og tak på vegne af rigtig mange børn med kræft der har fået gavn af børne-CD donationerne!
100.000,-
+
86.000,-
+
12.000,-
=
198.000,- !

Hvilken tak har jeg så fået....?

Det skal jeg såmænd fortælle jer med en lille ægte historie fra den første overrækkelse:
En lille fyr på næsten 4 år, som jeg har haft det rigtigt sjovt og dejligt sammen med under hans behandling, kom efter overrækkelsen hen til mig sammen med sin mor. Moderen fortalte, at de aftenen før havde snakket om, at jeg jo er blind og ikke kan se, min lille vens eneste kommentar til dette var følgende...
han sagde: "Spille-Tom kan ikke se voksne og ting – men han kan godt se børn!"......

Sådan en "børnefilosofisk" bemærkning gør mig lykkelig!
Birk med tuba


Ligesom jeg bliver lykkelig over de mange børn jeg har snakket med inde på afdelingen og som har fortalt hvor meget de glæder sig til skiferien til Norge!

Fredag den 21 april fik jeg den dejligste opringning fra Gausdal i Norge, hvor 110 børn og voksne fra foreningen Cancerramte Børn jo var på 5 dages skiferie med stor hjælp fra alle jer der har købt børne CD'en.
Formanden Jan Johnsen rapporterede, at alt var perfekt, både sol og masser af dejlig sne, børnene er super-glade, overskrider nogle dejlige personlige grænser og har de dejligste røde kinder!! Og en ret vigtig sag – lægen der er med på skiferien havde ikke haft noget at lave!
Skiferie i Norge
Prøv at høre her venner, ovennævnte telefonopringning og billede er beviset på, at vi klarede det!!

Jeg er blevet rost meget gennem hele projektet, men telefonopringningen fra børnene og foreningen i Norge er det der betyder alt for mig og varmer mig dybt dybt i hjertet!

TAK VENNER!
På børnenes vegne:
Tom Duke

Projektets regnskab

I linket herunder kan du læse og se tilbage på hele Børne CD'ens fødsel og liv.
Syng dig Munter!