Alle siderne på tomdukebox.dk
 
Syng dig Munter! - Børne CD 2006 - projektbeskrivelse:
Spille-Tom (tom Duke) indspiller en Børne CD til fordel for foreningen cancerramte børn.

"Syng dig munter" Børne CD med en voksensang!

Projekt:
Indspilningen foregår i Instituttet for blinde og svagtsynedes professionelle lydstudie. Indspilningen foregår på den måde at et hold synshandicappede elever på lydstudie-uddannelsen sammen med 2 professionelle undervisere gør indspilningen til et led i deres uddannelse.

Et venligt legat fra Dansk Blindesamfund på kr. 10.000,- dækker en del af produktionsomkostningerne på i alt kr. 30.000,-
Mit store håb er at finde sponsorer/legater til en fuldstændig dækning af produktionsomkostningerne hvorfor jeg håber dette projekts seriøsitet og varme kan læses i denne beskrivelse! Legatgivere vil naturligvist blive nævnt på CD’ens cover/omslag.

1.500 stk. af CD’en foræres til Foreningen Cancerramte Børn www.cancerbarn.dk, som så – med min hjælp - kan sælge disse til kr. 100,- momsfrit og dermed forhåbentligt bringe kr. 150.000,- ind i foreningens regnskab til betydelig gavn for kræftramte børns livskvalitet!

De resterende 500 eksemplarer vil blive foræret til Rigshospitalets børnekræftafdeling, hvor jeg er kommet hver anden uge gennem de sidste 6 år for at underholde børnene med sang og musik. Børnekræftafdelingen –ved jeg – har stor glæde af at bruge sådan en CD som opmuntrende gave til nuværende og fremtidige indlagte børn.
Som et lille sidespring er det besluttet, at kr. 5.000,- af det totale beløb som CD’en kan indbringe, bruges til et sponsorat af en synshandicappet tandemcyklist der den 8 maj cyklede ved et arrangement til fordel for blinde og forældreløse børn i Rwanda.
På den måde vises det, at den ene gruppe handicappede børn kan hjælpe den anden gruppe vanskeligt stillede børn, hvilket efter undertegnedes mening er en rigtig fin tanke.

Indspilningen er startet først i Februar og forløber over flere måneder i et tempo der ikke må presse noget igennem og CD’en forventes klar til salg den 1 Juli 2005.

Det er lykkedes mig at få yderst venlig hjælp til indspilningen fra "Eventyrteatrets" børn – på sangene "Isabell" og "Hope, love and faith" (stort børnekor på omkvæd), ligeledes har sangerinden Monique sagt ja til at indsynge sangen "Mors hjertesang", hvor rytmen/takten bliver ægte hjerteslag. Rune - en synshandicappet/blind dreng på 8 år, har en meget charmerende rolle i CD’ens "Farvelsang" og så har 5 synshandicappede/blinde børn lagt klap og lyde på CD’ens "Er du sur og trist" sang.

CD’ens cover/omslag vil bestå af et udpluk på 24 af de 200 søde børnetegninger jeg har fået af ungerne på Rigshospitalets afd. 5054 gennem tiden.

Som udøvende kunstner www.tomdukebox.dk - med fast engagement på Langelandsfestivalen er det mit store håb, at Langelandsfestivalen vil gøre mig den tjeneste at sælge og distribuere CD’en gennem deres web-shop på festivalens hjemmeside for kr. 100,- + forsendelse pr. CD. En sådan aftale med Langelandsfestivalen ville som jeg ser det være gensidigt positiv.

CD’ens indhold ser således ud:
1. Goddag Sang
2. Er du sur og trist.
3. Kemo-manden Kasper.
4. Pjerrot sagde til månen.
5. Lille Peter edderkop.
6. I en skov en hytte lå.
7. Mester Jakob på 20 forskellige sprog.
Dansk, Svensk, Færøsk, Islandsk, Finsk,
Russisk, Ungarnsk, Spansk, Tyrkisk, Afrikansk,
Marrokansk, Bosnisk, Engelsk, Tysk, Fransk,
Hollandsk, Italiensk, Grønlandsk, Gambiansk, Vietnamesisk.
8. Rapanden Rasmus.
9. Den melodi vi alle kan lide.
10. Spørge Jørgen.
11. Hope, love and faith. (Anders Blichfeldt)
12. Isabell.
13. Jeg er en glad lille Cowboy
14. Farvel og goodbye sang. incl. Runes sang?
15. Mors hjertesang. (med ægte hjerterytme som takt, sunget af Monique)

Med sangene "Kemo-manden Kasper", "Mester Jakob" på 20 forskellige sprog, "Mors hjertesang" med ægte hjerterytme som takt og Anders Blichfeldts "Hope, love and faith" – mener jeg man med rette kan sige, at denne Børne CD har nyskabelse og ikke blot er en Børne CD magen til tidligere udgivede børne CD’er.


Tom Freiling
Søjlegården 26 a,
2670 Greve
Tlf. 43 90 08 66
e-mail: tom.freiling@get2net.dk